Maison

Slide Welkom op Poepnaagol.nl
Welkom op de website van Poepnaagol!
Hier kan je alle avonturen beleven van Poepnaagol en zijn vriendjes.
Wie is Poepnaagol?

Poepnaagol is een stripfiguur bedacht door Morgan. Hij laat via Poepnaagol zien wat er allemaal in zijn leven gebeurd en wat hem bezig houdt. En wil dit graag met jullie delen.

Wist je dat?

De zwarte rondjes aan weerzijde van het gezicht van Poepnaagol niet zijn ogen zijn, maar moedervlekken? Midden in zijn gezicht kan je ze gezichtsuitdrukking zien.

Vragen of opmerkingen?

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, stuur dan een berichtje naar mijn moeder, dan kan zij zorgen dat ik je antwoord kan geven. Email: mijnmoeder@poepnaagol.nl

Poepnaagol's eigen wenskaarten!
Na zoveel leuke reacties over de tekeningen van Poepnaagol en zijn vriendjes, hebben we besloten op een deel te vereeuwigen op mooie postkaarten. Met deze gezellige tekeningen en kleuren, zijn ze ideaal om iedereen op te vrolijke of een fijne dag te wensen.
Wil jij ook zo'n unieke kaartenset?

Dat kan! Stuur een email naar mijnmoeder@poepnaagol.nl met de gewenste aantal sets en uw adres. Je krijgt dan zo snel mogelijk een email terug met het te betalen bedrag (Adressen in de buurt zullen geen verzendkosten berekend krijgen) en de betaalgegevens. Zodra we de betaling hebben ontvangen, zullen we de kaarten gelijk verzenden/bezorgen.