Maison

Title Image

Even voorstellen

Mag ik mij even voorstellen?
Hoi, ik ben Morgan, ik ben in 2017, (ik was toen 9 jaar) begonnen met het maken van de strips van Poepnaagol. In het begin heeft mijn vriendje Brian mij geholpen, maar daarna ben ik er zelf mee verder gegaan. Ik vertelde op deze manier wat er in mijn hoofd gebeurde. Mijn moeder heeft al mijn strips bewaard en ingescand en we hebben samen deze website gemaakt. Inmiddels teken ik niet meer, maar ik wil wel graag dat deze website online blijft. We hebben in die tijd ook samen een webshop gemaakt, waar ik spulletjes met Poepnaagol erop verkocht, deze blijft zo lang mogelijk online. Als je vragen hebt stuur dan een email naar mijn moeder en dan zal zij zorgen dat ik ze kan beantwoorden.
Morgan
mijn moeder
Dit is mijn moeder. Zij maakt deze website, scant al mijn stripjes en tekeningen en zorgt voor alles eromheen . Als je vragen hebt dan kan je bij haar terecht. Je kunt haar mailen via mijnmoeder@poepnaagol.nl.
mijn moeder
Brian
Dit is Brian een vriendje van mij, samen met hem zijn we begonnen op school met het tekenen van de poepnaagol stripjes. Brian is er inmiddels mee gestopt, maar ik ga gewoon nog even verder met tekenen.
Brian
Poepnaagol
Dit is Poepnaagol, die samen met zijn vriendjes spannende avonturen beleefd. Poepnaagol betekend de zwarte rand die je soms onder je nagels hebt zitten als je een tijdje niet gewassen hebt. (Poepnagels) Maar ik vind Poepnaagol gewoon een leuke naam.
Poepnaagol