Maison

Slide Poepnaagol Strips
Strip 61 The super groep en boze fly big
Een hete dag in de poepnaagoltoren. Er staat een zakenman bij de deur, maar het is zo warm dat de Poepnaagol groep er geen zin in heeft. De man verdwijnt via de lift en er is een grote explosie.
Iedereen schrikt. Er verschijnt een nieuwe superheld en hij helpt de stad. Poepnaagol rent snel naar de lift om de nieuwe superheld te helpen, maar hij vindt daar de kleding van de zakenman.
3 dagen later. De zakenman komt weer terug, maar Poepnaagol (de pop) heeft er nog steeds geen zin. Ondertussen houdt de echte poepnaagol hem in de gaten via de camera in de lift. Maar dan is er een storing op de camera.
De zakenman/superheld vliegt naar buiten en pakt Poepnaagol. Een gevecht gaat van start. De Poepnaagol groep gaat Poepnaagol helpen om de de Superheld te verslaan.
Je moet de volgende twee pagina's heel snel van de een naar de andere kijken. Misschien zie je wat er gebeurd!
Snel naar de volgende!
en weer terug!
De slechterik schiet op Poepnaagol, maar Blyboy springt tussen beide en vangt de kogel voor Poepnaagol op. De zakenman/superheld is een slechterik en begint te lachen. Poepnaagol slaat hem keihard knock out en snelt zich naar Blyboy, maar het is te laat.
Het is tijd om afscheid te nemen van Bly Boy. Het einde.