Maison

Slide Poepnaagol Strips
Strip 52 Avengers
In deze strip gaat over Poepnaagol en zijn vrienden die in het
verhaal van Avengers van Marvel terechtkomen.
Strip 52 Avengers voorpagina
Het verhaal begint bij de Poepnaagol toren. Poepnaagol is aan het werk met zijn nieuwe kostuum. Naagols komt binnen en Poepnaagol schrikt zich rot.
Poepnaagol is boos op Nakols dat hij zomaar binnen komt. Maar dat is snel over en Poepnaagol geeft Nakols een schild. Hij veranderd hierdoor in Captain Nakols en Poepnaagol in Iron Poep.
Ze vinden een hamer in de grond. Ze proberen het allebei op te tillen maar het lukt niet. Dan komt er een boze gast.
Ze gaan vechten en winnen van de boze gast. Maar ze helpen hem wel. Het blijkt Baldi Thor te zijn en hij pakt zijn hamer.
Ze gaan met z'n drieen verder en zien op het dak 2 mensen staan. Maar die zien hun ook staan en kijken elkaar recht in de ogen. Er volgt weer een gevecht.
1 van de gasten op het dak wordt geraakt door de bliksemstraal van Baldi Thor. En de andere is in shock. Maar ze zijn nog steeds boos en Baldi Thor wil weer aanvallen. ``Stop`` zegt Iron Poep.
Baldi Thor wordt steeds rustiger. Poepsie en bly boy komen bij in Poepnaagols huis. Maar dan ``Boom``
De Avengers gaan meteen naar de stad om te kijken wat er aan de hand is. Iron Poep gaat hulp halen. Maar deze hulp stond al naast hem, het is Bebe. Ze zien chaos in de stad veroorzaakt door een slechterik. Bebe veranderd in Hulk Bebe en gaat het gevecht aan.
Het wordt een legendarisch gevecht en de Avengers winnen.
Na de credits is er een nieuw filmpje. Er iets onderweg naar de aarde en het stort neer. Wordt vervolgd.