Maison

Slide Poepnaagol Strips
Strip 44 Teen Titans Go
De leden van Teen Titans Go worden bij elkaar geroepen. Er is een nieuw lid, wie zal dit zijn en wat gaan ze beleven?
Strip 44 Teen Titans Go voorpagina
welkom in het hoofdkantoor van Teen Titans. Alle leden worden bij elkaar geroepen voor een speciale mededeling: We hebben een nieuwe Teen Titan. Het is niemand minder dan ``Superpoep``!
Robin vraagt`` Wat is dat`` Nou dat zal Poepnaagol even laten zien. Hij knipt met zijn vingers, hij verdwijnt zijn machine in. De ogen van Robin worden steeds groter. De handschoen van Robin valt af en Hahaha hij heeft babyhanden. Maar deze zijn sterk genoeg om de deur van de machine te open en daar staat Superpoep! ``Jij`` zegt Superpoep. ``Jaa, wat`` zegt Robin.
Superpoep staat voor Robin en zegt: ``Schud je billen`` ``Wat?`` zegt Robin ``Zeg dat nog eens`` Poepnaagol herhaalt wat hij zei ``Schud je billen`` We gaan door naar het grote gevecht. Die wil Superpoep wel zien en besteld gelijk 5 kinderkaartjes.
We hebben beastboy die verandert is in een gorilla en de slechterik met een shirt met een doodshoofd op zijn buik. Superpoep maakt een Poep om mee te gooien. ``Snel`` roept Robin en Superpoep gooit de poep naar de slechterik.
Robin roept ``Bah`` en Raven wordt een beetje verliefd op Superpoep. Superpoep is op slechterik gaan staan, die onder de poep zit. Einde. Go Teen Titans Go!