Maison

Slide Poepnaagol Strips
Strip 43 Fortnite
In deze strip zien we hoe Poepnaagol zijn eerste spel in Fortnite speelt en hoe hij opklimt als een Pro.
Strip 43 Fortnite voorpagina
Je ziet Poepnaagol zijn eerste spel van Fortnite spelen, hij is nu natuurlijk nog een Noob. Hij springt uit de bus en ziet een kistje liggen, maar er is al een andere speler die het kistje wil openen. Ze rennen voor het wapen. Wie ging er dood?
Poepnaagol heeft het overleeft maar er komt een raket achter hem aan. ``Boom!`` Even later kijken we in de winkel en zien we dat we een Poepnaagol skin in de shop staat samen met een rugzak en pickaxe. Poepnaagol heeft deze natuurlijk gekocht en is gelijk een Pro.
Poepnaagol springt weer uit de bus. Ziet een wapen liggen. Een normaal wapen die Poepnaagol cool vind en het wordt een goed wapen. Er staat een speler met een John Wick skin. O nee denkt Poepnaagol en rent weg. Een vriendelijk mannetje zegt `` Kom bij mij`` en Poepnaagol rent er heen.
Samen vallen ze in een geheime gang van het ``vriendelijke`` mannetje. Maar deze bindt hem vast op een stoel. ``Zo, zo, zo wie hebben we hier?`` En een mannetje in een beren pak zegt `` Zo ken je mij nog?`` Oh nee het is het mannetje dat Poepnaagol als Noob killde. Ze halen de prop uit Poepnaagols mond, maar die heeft zijn wapen nog en killt hun allebei nog een keer. En nu heeft Poepnaagol gewonnen.
Poepnaagol in Fortnite
Einde