Maison

Slide Poepnaagol Strips
Strip 41 Red Moon End Game
Het gaat over een rode maan die de aarde bedreigt.
Wat zal er gaan gebeuren als deze steeds dichter bij komt en kan Poepnaagol de wereld redden?
Strip 41 Red Moon voorpagina
Het is een mooie dag in de wereld van Poepnaagol. Poepnaagol en zijn vriendin zitten samen te gamen. Maar dan gebeurd er iets vreemds met de televisie. Een verstrooide professor verschijnt en zegt ``Hallo Poepnaagol``
Hij laat een raket zien die opstijgt, die hij bedient met een knopje in zijn hand. ``Wat?`` zegt Poepnaagol en het scherm gaat weer op zwart. Nakols komt binnen en vraagt wat er is. Poepnaagol en zijn vriendin kijken verdwaast voor zich uit.
Poepnaagol is de weg kwijt. ``Is er echt niets?`` vraag Nakols. Poepnaagol bedenkt dat slimmer is om Nakols niets te zeggen en wil hem de deur uit werken. Maar het was niet alleen op de televisie van Poepnaagol, maar op alle televisies! Dus Nakols heeft het ook gezien.
De vriendin van Poepnaagol kan veranderen in dieren en is veranderd in een kameel. Poepnaagol en Nakols springen op haar rug en ze gaan op pad. De reis gaat door de woestijn, door bossen en zeeën. Ondertussen in de ruimte bij de maan komt de raket aan.
De raket is aangekomen bij de maan en de punt van de raket gaat open. Er komen boosaardige stralen uit de raket die de maan boosaardig maakt.
Poepnaagol en zijn vrienden zijn aangekomen in Big City. De vriendin van Poepnaagol is veranderd in een konijn en vraagt wat er is. Geschrokken kijken ze naar boven naar de maan ``Wat de wat??``!
De boosaardige stralen hebben de maan Knock Out gekregen. Poepnaagol en zijn vrienden kijken er naar.
Onder tussen zijn de andere vrienden ook in Big City aangekomen met de auto. ``Wat is er gebeurd?`` zegt Baldi. Bebe doet de gebaren na. Poepnaagol wijst naar boven ``nou, dat is er``.
De maan is veranderd in Red Moon. Poepnaagol zegt met mysterieuze filmstem: ``Dit is de End Game``.
Poepnaagol wil zijn zwaard pakken maar zijn vriendin zegt ``Wacht``. ``De rode maan doet niets!`` He! Wat jammer er is dus geen gevecht maar wel een Einde.
Dit is de verstrooide professor die een cool gevecht had verwacht, maar dit dus niet gekregen heeft.
De film is afgelopen in de bioskoop en Morgan springt boos op uit zijn stoel. ``Wat is dit nu dan??!!``
De achterpagina van de strip