Maison

Slide Poepnaagol Strips
Strip 40 Poepnaagol vindt Bebe
Dit is het verhaal hoe Poepnaagol Bebe heeft ontmoet.
Strip 40 Poepnaagol vindt Bebe voorpagina
Poepnaagol/Superpoep is aan het vechten tegen een slechterik. De slechterik is verslagen maar er zit een deuk in de Poepnaagoltoren. Daar zat nou juist Bebe, dus die is door de klap een beetje duizelig en veranderd in een gewone Baby. Baldi die dit ziet gebeuren schrikt hier enorm van.
De andere vrienden vragen wat er is. ``Dat zie je toch`` zegt Baldi. ``Nee`` zegt Blyboy. Dan begint Baldi het verhaal te vertellen hoe Poepnaagol Bebe heeft gevonden. We gaan terug in de tijd. Je ziet eerst de grot waar Bebe woont. En Poepnaagol die zie je zich afvragen wat hij kan doen vandaag.
``even denken`` denkt Poepnaagol. ... ``ik zou wel een baby als vriend willen hebben!`` Dus hij pakt zijn Captain Amerika schild en zwaard. En je ziet alvast een plaatje van Bebe.
Baldi is nog druk aan het vertellen, maar Nakols en Blyboy zijn in slaap gevallen. ``Tsss`` denkt Baldi. En roept kei hard ``wakker worden!`` en Nakols en blyboy schrikken wakker.
Poepnaagol staat voor de berg waar een grot bovenin is, waar hij zeker weet dat er een Baby te vinden is. En hij begint de berg te beklimmen.
Eerst ziet Poepnaagol 2 ogen, daarna ziet hij Bebe en Poepnaagol is gelijk verliefd. Hij rent als Mario naar hem toe. ``Kijk uit voor mijn vader`` zegt Bebe. ``Waarom?`` zegt Poepnaagol. En dan verschijnt er een hand, met een eng gezicht erachter.
De hand probeert Poepnaagol op te pakken en dat lukt ook. ``ik haat dit`` zegt Poepnaagol. ``Wat doe je hier in het huis van Poepmonster`` zegt het enge monster.
``Schoonmaken`` zegt Poepnaagol. ``Echt?`` zegt het monster. ``nee, ik kom je baby stelen`` zegt Poepnaagol. En Poepnaagol wordt door het monster gelijk Knock Out geslagen.
En daar zie je het Poepmonster. Die eigenlijk helemaal niet zo eng eruit ziet.
Poepnaagol wordt wakker en bijt het Poepmonster in zijn teen. ``Nee`` zegt Bebe. Poepnaagol drinkt ondertussen een drankje waardoor hij groter wordt. Net zo groot als Poepmonster. Ze zijn klaar om te vechten.
Eerst krijgt Poepnaagol een dreun, daarna geeft Poepnaagol aan Poepmonster een flinke klap. Poepnaagol gebruikt zijn kracht en maakt een reuzepoep, die hij gooit naar Poepmonster. Gewonnen!
Poepnaagol neemt zijn nieuwe vriendje Bebe mee naar huis.
The
End