Maison

Slide Poepnaagol Strips
Strip 37 Gremlins Full Movie
Er zijn al eerder stripjes over de Gremlins geplaatst op deze website. Maar in deze versie is de hele film getekend door Morgan.
Strip 37 Gremlins full movie voorpagina
We staan in een klein winkeltje in China-town. Waar een man met 1 wazig oog een diertje wil verkopen met een paar regels. Regel 1: Geen zonlicht. Regel 2: Geef hem niet water. ``Oke`` zegt de man die hem koopt en gaat naar huis.
Eenmaal thuis, staat de televisie aan en verteld hij de regels van het nieuwe huisdier. Regel 1, Regel 2 en Regel 3: Geef hem na 12 uur niet te eten. Dan opent hij de doos en zien ze een heel schattig wezentje.
Maar ondanks de regels, gaat het toch mis en gooit zijn broertje (per ongeluk) toch water over kleine Gizmo. ``Ohoh`` Er komen kleine bolletjes uit de vacht van Gizmo.
De kleine balletjes worden heel snel nieuwe Gizmo's, maar zijn deze wel net zo lief als hem? En ooh nee!!! Ze gaan ook nog eten na 12 uur!!
Opeens zijn de Gizmo's veranderd in rare slijmerige eieren.
En dan breekt er een ei open. Waar is hij gebleven en wat zit er in die kerstboom?
Moeder wordt besprongen door een Gremlin die uit de boom springt. Gelukkig is haar zoon in buurt en slaat het hoofd van de Gremlin eraf en deze beland in de open haard. Knock out!
De rest van de Gremlins zijn naar het zwembad. De baas van de Gremlins is er ook in een bikini.
Einde