Maison

Slide Poepnaagol Strips
Nieuws

Poepnaagol T-shirts (20 mei 2019)

We krijgen steeds vaker de vraag wanneer we originele Poepnaagol T-shirt gaan laten maken. Nou, daar zijn we heel druk mee bezig en het ontwerp is klaar. Ze gaan bijna naar de drukker en ze zijn te bestellen via Pre-order. We willen ze laten drukken in (grote) kindermaten en maten voor volwassenen (unisex). De prijs zou waarschijnlijk tussen de 20 en 25 euro gaan liggen. 

Dus ben je net zo enthousiast al wij. Stuur een email naar mijnmoeder@poepnaagol.nl met welke maat je graag zou willen bestellen. En dan houden we je graag op de hoogte van de levertijd (enkele weken).

 

Laatst gepubliceerde strip (19 mei 2019)

Vandaag hebben we strip 42 gepubliceerd. Hij heet Dino en is in samenwerking gemaakt met 2 klasgenootjes Brian en Lex. Ze komen zelf ook in het verhaal voor en worden telkens in een andere wereld geteleporteerd. Super spannend natuurlijk! Je leest hem hier!

Nieuwe set poepnaagol kaarten (05 april 2019)

Het was moeilijk kiezen tussen al die leuke afbeeldingen van Poepnaagol en zijn vriendjes, maar het is toch gelukt. En de nieuwe poepnaagolkaarten kunnen besteld worden en kunnen niet wachten om verstuurd te worden. Ook deze set is te bestellen voor € 5,00 via mijnmoeder@poepnaagol.nl of via deze webshop