Maison

Poepnaagol T-Shirts!
Eindelijk ze zijn er! Originele Poepnaagol t-shirts. De mode accessoire van dit jaar! Wie wil er nou niet in een Poepnaagol shirt shinen?

Voor maar €17,50 voor volwassen en €12,50 voor kids!
OP = OP

Welke maten?

Deze shirts zijn verkrijgbaar in heren en dames maten. De dames maten zijn iets getailleerd. Ze zijn beschikbaar in maat S, M, L, XL en XXL. Helaas vallen de shirts kleiner, dus we adviseren om een maatje groter te bestellen. De shirts zijn gemaakt van 100% katoen en zitten erg lekker. De shirts zijn professioneel bedrukt, de opdruk is 28 cm breed. Deze shirts zijn te bestellen voor € 17,50.

Wil jij er ook een Poepnaagol shirt?

Dat kan! Bestel ze veilig via de webshop van Poepnaagol. Zodra we je bestelling hebben ontvangen, zullen we de shirts gelijk verzenden/bezorgen.

Kids shirts

We hebben de shirts ook in kids maten laten drukken. Maat 8 (ongeveer 8 jaar) en Maat 10 (ongeveer 10 jaar). Deze shirts zijn ook gemaakt van 100 procent katoen, zijn professioneel gedrukt en hebben een iets kleinere afbeelding (14 cm). Kids shirts zijn te bestellen voor € 12,50.

Verzendkosten

De verzendkosten € 2,50 per bestelling. Woont u in de buurt zodat we uw bestelling zelf kunnen bezorgen, dan zijn de verzendkosten gratis.

Niet jouw kleur?

Niet een liefhebber van afkledend zwart? Wellicht dat we de shirts ook in andere kleuren gaan drukken. Laat jouw lievelingskleur weten aan Morgan en misschien gaan shirts in jouw kleur laten maken. Laat het even weten aan zijn moeder op emailadres mijnmoeder@poepnaagol.nl

Poepnaagol wenskaarten!
Deze unieke sets van 5 kaarten zijn ontworpen door Morgan en kosten € 5,00 per set.

Kaartenset 1

Kaartenset 2

Waaruit bestaat een pakket?

Een set bestaat uit 5 wenskaarten op A6 formaat (10,5 x 14,8 cm) met elk een unieke afbeelding van een vriend van Poepnaagol. Vrolijke afbeeldingen die voor elke gelegenheid geschikt zijn. En ze kosten maar € 5,00 per set. Let op! De eerste 25 bestellers krijgen een leuk geschenkje gratis bij de bestelling.

Wil jij ook zo'n unieke kaartenset?

Dat kan! Bestel ze veilig via de webshop van poepnaagol. Zodra we je bestelling hebben ontvangen, zullen we de kaarten gelijk verzenden/bezorgen.

Verzendkosten:

De verzendkosten zijn € 2,50 per bestelling. Woont u in de buurt zodat we uw bestelling zelf kunnen bezorgen, dan zijn de verzendkosten gratis.

Liever wat anders?

Niet een liefhebber van kaartjes versturen? Maar wel fan van Poepnaagol? Laat Morgan dan weten waar je het leuke stripfiguurtje dan wel op zou willen terug zien. De leukste ideeën die we ook kunnen uitvoeren krijgen van ons gratis het eerste exemplaar! Je kunt Morgan bereiken via zijn moeder op emailadres mijnmoeder@poepnaagol.nl